Manicure met Jessica producten.

Geef uw handen de aandacht die zij verdienen! Ook al heeft u dunne nagels, afgebrokkelde nagels of gescheurde nagels, met behulp van de producten van Jessica worden alle soorten nagels aangepakt.  Trudy zorgt ervoor dat u met verzorgde nagels en zachte handen de deur uitloopt. U krijgt advies over welke producten u het beste kunt gebruiken om ook thuis uw handen en nagels optimaal te verzorgen. €39.-

Zen spa voeten
Zen spa gaat verder dan een pedicure! De behandeling begint met een reiniging in een licht schuimend bad. Vervolgens worden uw nagelriemen verzacht en verwijderd. Uw nagels worden geknipt en geveild en u krijgt een heerlijke scrub om eeltplekken te verzachten. Grove eeltplekken worden verwijderd met een freesje. Om uw voeten een zachte huid te geven, krijgt u een heerlijk voetenmasker. Tot slot worden uw voeten vertroeteld met een luxe lotion en eventueel naar keus gelakt.

Shellac
Shellac zorgt voor mooie, glanzende nagels met een natuurlijke look. Dankzij de combinatie van Brisa UV-gel en Colour&Effects nail polish heeft Shellac dezelfde structuur als nagellak. Een bijkomende voordeel is dat het uw nagels beschermt en een prachtige glans geeft! Absoluut een aanrader als u liever geen kunst, maar wel prachtige nagels wilt!
€37.50

Jessica kuur

De oplossing voor elk nagelprobleem

Geen enkele nagel is hetzelfde. Jarenlange ervaring leerde Jessica dat een product niet voor iedereen geschikt kan zijn. Dus heeft zij haar basecoats aangepast aan elk specifiek nageltype, om te garanderen dat uw nagels precies krijgen wat zij nodig hebben. Hier bepaalt u uw nageltype en maakt u een nieuwe start met het merk Jessica dat als de bekendste nagels over de hele wereld wordt gezien. Vele beroemdheden maken dankbaar gebruik van de kwaliteit die Jessica u biedt. Ondek het zelf!

Het Succes verhaal

Jessica Vartoughian wordt beschouwd als de meest vooraanstaande autoriteit op het gebied van natuurlijke nagelverzorging ter wereld. Niet voor niets werd zij door The New York Times benoemd tot De First Lady of Nails.

Essentials zijn must-haves voor handen, nagels en nagelriemen, om deze in goede conditie te houden.

Essentials

Essentieel voor alle nageltypes. Wat uw nageltype of nagelprobleem ook is,  de producten zijn geschikt voor natuurlijke nagels en geven direct de beste resultaten met langdurig effect.

Phenomen Oil

Intensieve moisturizer Nagelriemolie met jojoba, rijst en amandelolie. Hydrateert en verzacht de nagelriemen, terwijl het de groei van de nagel stimuleert.

Nourish

Een klassieker op het gebied van nagelriemverzorging, nagelriemcrème met een pure mix van antioxidanten, vitaminen en helende ingrediënten. Hydrateert, verzacht en voed de nagelriem en nagel. Door Nourish met ronddraaiende bewegingen rond de nagelwortel te masseren, wordt de groei van de nagel gestimuleerd.

Custom Basics

Is als het ware de hoeksteen van het systeem. Geen enkele nagel is hetzelfde. Net als het haar en de huid is het nageltype per persoon verschillend. Nagels kunnen bijvoorbeeld droog, broos, normaal of beschadigd zijn. Jarenlange ervaring leerde Jessica dat een product niet voor iedereen geschikt kan zijn. Dus zijn haar basecoats aan elk specifiek nageltype aangepast, om te garanderen dat uw nagels precies krijgen wat zij nodig hebben.

Rejuvenation

Basecoat voor droge nagels. Herstelt de vochtbalans door het complex van KSW® en water. Jojoba, aloë en vitamine E verbeteren de conditie van de nagel.

Recovery

Een doorbraak voor broze en brekende nagels. Het herstellende complex van proteïne KSW®, calcium en water herstelt de vochtbalans en maakt de nagel buigzaam en gezond.

Reward

Basecoat voor normale nagels. Een vitaminerijke therapie, die de nagel gezond houdt. Met botanische ingrediënten, antioxidanten en vitamine A, C, D, en E.

Restoration

Een basecoat voor beschadigde nagels en die nagels herstelt na kunstnagels. Verbetert de structuur en de conditie van de nagel, van het begin tot de top. Met intensieve vitaliserende werkstoffen als echinacea.

Fusion stopt het splijten van nagels

Door de rubberachtige bestanddelen worden de losgelaten laagjes van de nagel weer een eenheid en stopt het splijten. Vitamine A en D versterken het weefsel van de nagel en verbeteren de groei.

Critical Care intensieve verzorging voor zwakke nagels

Maakt zachte en zwakke nagels daadwerkelijk sterker. Met proteïne KSW® en krachtige versterkers die de nagels een groeiboost geven.

The First Lady of Nails

Jessica Cosmetics is ruim 40 jaar geleden opgericht door Jessica Vartoughian, een Armeense, die zich in 1962 in de VS vestigde. Inmiddels is Jessica Vartoughian CEO van Jessica Cosmetics International, Inc. en worden de producten o.a. in de VS, Europa en Azië verkocht. Paradepaardje van het merk is de Jessica Clinic op Sunset Boulevard in de fameuze wijk Beverly Hills in Los Angeles. Hier laten de sterren van Hollywood hun nagels verzorgen en onder haar bekende cliëntèle rekent Jessica o.a. Demi Moore, Drew Barrymore, Jessica Simpson, Reese Witherspoon, Julia Roberts, Tyra Banks, Minnie Driver, Madonna en Nelly Furtado.

Het Concept

Het Jessica concept biedt mogelijkheden voor kuurbehandelingen in schoonheidssalons en bij nagelstylistes maar de producten zijn ook eenvoudig thuis te gebruiken. Het gebruik van het Jessica wordt altijd vooraf gegaan door een nagelanalyse waarmee het type nagel en de bijbehorende problemen worden vastgesteld. De nagel wordt vervolgens behandeld met de speciale basislak die het probleem direct aanpakt. Kleurlakken van Jessica met vitamine A en D en topcoats die de nagels onder andere beschermen tegen vergelen, completeren de manicure. Naast aandacht voor de nagels worden ook de nagelriemen en de huid van de handen niet vergeten met heerlijk geurende crèmes en verzorgende olie.